Meer informatie over Appro

DSC03496

Marianne van de Laak - Oprichter en zaakvoerder

Opleiding: Accountancy

Bijkomende opleidingen: Lead-auditor ISO 9001

Preventie-adviseur niveau 2

1986 - 1998

In 1986 oprichting van een logistiek bedrijf dat ik leidde en dit bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische markt. In deze onderneming nam ik altijd zelf de HR-afdeling onder mijn hoede. Het menselijk kapitaal is cruciaal voor de slaagkansen van elk bedrijf. Maar ook toen al was het vaak moeilijk om geschikte werknemers te vinden.

1999 - 2007

Daarna voerde ik consultingactiviteiten en audits uit. Vaak in de logistieke wereld en bij garage- en carrosseriebedrijven in België, sectoren waarin de nood aan bekwame werkkrachten zeer hoog is. Maar ook hier was het moeilijk om de juiste medewerkers op de juiste plaats te vinden EN  te houden.

2007

Appro zag het daglicht!

Na 20 jaar ervaring was het een evidente keuze om mijn expertise ten dienste te stellen van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste werknemer en een goede en efficiënte interne organisatie.

We zijn gespecialiseerd in logistieke en technische profielen. Maar in de loop der jaren hebben ook andere bedrijven de weg naar Appro gevonden. Daarom kunnen wij u helpen bij de zoektocht naar een breed scala van profielen, van arbeiders tot managers, van laag- tot hooggeschoolden.

Onze klanten stellen onze zeer persoonlijke aanpak en kennis erg op prijs. Bij Appro is niemand een nummer, maar een klant of een kandidaat op zoek naar de beste match.

De interne organisatie van uw HR-afdeling is zeer belangrijk voor de continuïteit en groei van uw bedrijf. Appro heeft zich op verschillende domeinen gespecialiseerd om u als klant het beste advies te geven en mee te helpen uw HR-afdeling zo goed mogelijk te organiseren en leiden.  

Error loading MacroEngine script (file: RandomTestimonial.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: RandomNews.cshtml)