Werving & selectie

De juiste werknemer op de juiste plaats selecteren houdt veel meer in dan ervaring of diploma's aftoetsen aan het gevraagde profiel. Het is specialistenwerk: even belangrijk is de vraag hoe iemand functioneert in team, hoe snel iemand bijleert, hoe iemand omgaat met hiërarchie, ... Het volledige plaatje moet kloppen.

Maar niemand is perfect, en eerlijk duurt het langst. Bij de kandidaten die we voorstellen, vermelden we dan ook niet alleen de raakpunten met het door u gevraagde profiel, maar ook de eventuele bedenkingen. Indien we niet direct een geschikte kandidaat in ons bestand hebben, dan zeggen we dat ook eerlijk. Alleen zo bouw je een duurzame samenwerking op.

Tot op heden is gebleken dat onze klanten onze manier ook zeer op prijs stellen. Hun tevredenheid is hoog en het vertrouwen in onze kennis van zaken is een troef voor hun personeelsbeleid. Hier kunnen we ook het feit uitspelen dat we een kleiner werving- en selectiebureau zijn dat gespecialiseerd is in slechts enkele sectoren. Door de ervaring van ons personeel in de automotive -en logistieke sector kunnen wij goed inschatten wat een bepaalde vacature inhoudt en welke potentiele werknemers zullen uitbloeien in deze functies. Bij ons zijn onze werkgevers en werknemers werkelijk geen check-box in een computersysteem, wij nemen de tijd om u en onze kandidaten te leren kennen om zo de beste match te maken. Alleen met de juiste werknemers kunt u uw bedrijf goed runnen en klanten tevreden stellen en houden.