Waarom appro ?

Appro werkt gericht

Appro is gespecialiseerd in de logistieke, automotive- en technische sector. We werken vanuit één centraal kantoor te Willebroek. Door deze specialisatie en beperkte omvang kunnen we ons uitstekend focussen op al onze kandidaten en de beschikbare vacatures. Wij weten na onze jarenlange ervaring in deze sectoren dan ook als geen ander wat er belangrijk is in uw sector en wat een potentiële kandidaat ook écht een goede werknemer maakt.

Kwaliteit over kwantiteit

Bij ons bent u geen nummer in een database. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, en we baseren onze selectieprocedure op zowel objectieve als subjectieve vereisten. Een match voor uw vacature op papier is niet noodzakelijk een match qua persoonlijkheid. Het hele plaatje moet kloppen en dat weten we als geen ander.

Tijdens het selecteren van kandidaten werken we nauwgezet. We nemen de tijd om ze te leren kennen en te bepalen in welke functies zij zullen uitblinken. Alle kandidaten die we voorstellen zijn bij ons uitgebreid op gesprek geweest en we zijn ervan overtuigd dat hij of zij een toegevoegde waarde zal zijn voor uw onderneming.

Resultaat

Onze vaste klanten waarderen onze persoonlijke manier van werken. Als gevolg is hun tevredenheid erg hoog en krijgen we vaak vacatures binnen voor andere interim –en uitzendkantoren deze ontvangen. Onze kandidaten die via Appro werken zijn dan ook gemotiveerder, minder vaak afwezig en zeggen zelden hun contract vroegtijdig af.  

Bel ons gerust even, of zend een mailtje. Dan nemen wij contact met u.

Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

 
Error loading MacroEngine script (file: RandomTestimonial.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: RandomNews.cshtml)