Logistiek

Bent u op zoek naar een logistieke medewerker die past in uw bedrijf? Dan bent u bij Appro aan het juiste adres. Aangezien onze roots in deze branche liggen, kennen wij als geen ander het reilen en zeilen in deze sector, en de werknemers die er een job zoeken.

Belangrijk is het om uw bedrijf te leren kennen. Pas dan kunnen we u de meest geschikte medewerker aanbieden. Bent u een groot, klein of familiaal bedrijf, hoe is uw huidige team samengesteld, wat houdt de functie precies in, …. Pas als we de juiste informatie kennen kunnen we ook de juiste medewerker voorstellen.

Deze persoonlijke aanpak en onze grondige kennis van logistiek maakt van Appro de meest geschikte partner.

Dit zowel voor

  • managers, teamleaders, planners, chauffeurs, heftruckchauffeurs, orderpickers
  • tijdelijke en vaste jobs
  • parttime of fulltime contracten

 

Bij de voorstelling van kandidaten zijn wij zeer discreet en eerlijk. Wij vermelden niet alleen de raakpunten met de door u gevraagde werknemer, maar ook de eventuele bedenkingen. Hebben we niet direct een geschikte kandidaat in ons bestand, dan zeggen we dit ook eerlijk. Alleen zo bouw je een duurzame zakenrelatie op.

Naast de selectie van medewerkers kunnen wij u ook advies bieden over HR-gerelateerde zaken. Hiervoor kunt u een beroep doen op onze speciale consultants.


Bel ons gerust even, of zend een mailtje. Dan nemen wij contact met u.

Uiteraard geheel vrijblijvend.

 
Error loading MacroEngine script (file: RandomTestimonial.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: RandomNews.cshtml)