Garage & Carrosserie

Ieder zijn domein: u bent specialist in auto's.  Appro is gespecialiseerd in de werving- en selectie van personeel. Meer zelfs: aangezien onze roots in de garage- en carrosseriesector liggen, kennen wij als geen ander het reilen en zeilen in deze branche, en de werknemers die hier een job in zoeken.  

Minstens even belangrijk is het om uw bedrijf te leren kennen. Pas dan kunnen we u de meest geschikte medewerker aanbieden. Bent u een groot, klein of familiaal bedrijf, hoe is uw huidige team samengesteld, wat houdt de functie precies in, …. Pas als we de juiste informatie kennen kunnen we ook de juiste medewerker voorstellen.

Deze persoonlijke aanpak en onze accurate kennis maakt van Appro de meest geschikte partner.

Dit zowel voor

  • managers, verkopers, receptionisten, werkplaatsverantwoordelijken, magazijnmedewerkers, mecaniciens, carrossiers, …….
  • Tijdelijke en vaste jobs
  • Parttime of fulltime
  • ……

Bij de voorstelling van kandidaten zijn wij zeer discreet en eerlijk. Wij vermelden niet alleen de raakpunten met het door u gevraagde profiel, maar ook de eventuele bedenkingen of hiaten.  En hebben we niet direct een geschikte kandidaat in ons bestand, dan zeggen we dit ook eerlijk. Alleen zo bouw je een duurzame zakenrelatie op.

Naast de selectie van medewerkers kunnen wij u ook advies geven over HR-gerelateerde zaken. Hiervoor kunt u een beroep doen op onze speciale consultants.


Bel ons gerust even, of zend een mailtje. Dan nemen wij contact met u.

Uiteraard geheel vrijblijvend.

 
Error loading MacroEngine script (file: RandomTestimonial.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: RandomNews.cshtml)